Friday, March 13, 2015

Tänään vähän kiukutti

Aamulla - eli klo 13:50 paikallista aikaa kun heräsin - päätettiin mennä Farmer's Markettiin. Yleensähän nämä kauppatorit menevät kiinni jo puolilta päivin, mutta tämän piti olla auki klo 17 asti! Skipattiin aamupala jotta voitaisiin nauttia tuoreita gluteenittomia luomusuperfoodherkkuja ja saavuttiin niinkin ajoissa kuin 15:30. Ylläripylläri torit oli jo mennyt kiinni...........

 Oli kamala nälkä.




Kiukutti ihan sikana. Tiedättekö, kun kiukuttaa niin paljon, ettei enää mikään kelpaa. No meitä molempia kiukutti niin paljon, ettei mikään peruspöperö enää kelvannutkaan.

Päätettiin siis loogisesti mennä 40km etelään Dubai Marinalle, koska merinäköala oli ehdoton MUST meidän tulevalle ruokailulle. Muutenhan oltaisiin ihan turhaan kärsitty kipeästä masusta sekä päänsärystä.


Iltakuudelta alkoi helpottamaan. Itse asiassa, tuli niin hyvä olo, että reipasteltiin itsemme metrolla takaisin kotiin Marinalta. Ei siinä mitään, mutta meidän lähin metropysäkki on muutaman kilometrin päässä ja koko matka on pelkkää autotietä keskellä työmaata.


Päästiin kotiin siinä iltakymmenen aikaan ja laitoin uudet sapuskat tulille.



Kyllä meidän arki kelpaa. <3





No comments:

Post a Comment